The Sound of Non-Duality

In essentie ben jij de ongelimiteerde klank. Richtingloos. Vrij van elk referentiepunt.
Je voeten hebben niets om op te staan. Je handen niets om naar te grijpen.
Jij bent de onbenoembare opening. Het pure luisteren.

The Sound of Non-Duality is een verwijzing naar die ultieme werkelijkheid. Het is een toewijding aan de exploratie en directe ervaring van onze ware natuur: puur gewaarzijn. Liefde in zijn hoogste betekenis, zichzelf herkennend in elk moment.

Non-dualiteit staat centraal in deze sessies. Toelichting over dit inzicht en de verschillende benaderingen vind je op deze pagina.

Wisdom tells me I am nothing.
Love tells me I am everything.
Between the two my life flows.
— Nisargadatta Maharaj

individueel traject

Voor mensen die vanuit een diep verlangen op zoek zijn vrijheid en waarheid in hun leven. In dit intensief persoonlijk traject staat zelfrealisatie centraal. Via dialoog en lichaamswerk met klank onderzoeken we vanuit pure openheid de verschillende lagen van gescheidenheid in lichaam en geest.

De energieën van geslotenheid, fragmentatie en spanning worden in het licht gebracht. Ze krijgen de ruimte om hun natuurlijke weg te gaan en op te lossen. Een onthulling van onze oorspronkelijke aard! 

satsang

Een uitnodiging om te realiseren wie we werkelijk zijn. Een satsang is een bijeenkomst met een inleidende stilte- en klankmeditatie, gevolgd door een vraag-en-antwoordsessie rond het thema van zelfrealisatie.

concert

Een muzikale ode aan onze non-duale oorsprong. Een concert is mogelijk in verschillende bezettingen:

  • fluit (solo);
  • fluit en harp (met Isabelle Matthijssens);
  • fluit en piano (met Lokke Van der Ven).

Op deze pagina vind je enkele opnames als voorbeeld.